شنبه 1 مهر 1396

برگزاری دوره آموزشی
برگزاری مراسم بزرگداشت روز داروساز
برگزاری جلسه توجیهی پرسنل بیمارستان

1396/5/14 شنبه برگزاری جلسه توجیهی پرسنل بیمارستان صبح امروز در بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان با حضور دکتر محمدرضا حجتی وکلیه پرسنل بیمارستان جلسه ای جهت توجیه پرسنل برگزار گردید.

در صبح روز 14 مرداد ماه 1396 در سالن جلسات بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان جلسه ای با حضور دکتر محمدرضا حجتی ریاست بیمارستان ،خانم محبوبه خسروانی مدیر بیمارستان و آقای محمود یوسفی مسئول حراست بیمارستان و کلیه پرسنل بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه در مورد نقاط قوت و ضعف بیمارستان تبادل نظر شد و دکتر حجتی با ترسیم خط مشی  واهداف استراتژیک بیمارستان به ایشان از کلیه پرسنل بابت بهبود در سطح خدمت رسانی به بیماران تقدیر  وتشکر نمودند.
در پایان این جلسه از خانم خسروانی بابت تلاشهای شبانه روزی در جهت ارتقای سطح کیفی بیمارستان و برخی پرسنل خدوم و زحمت کش بیمارستان با اهدای لوح سپاس تقدیر و تشکر به عمل آمد.

کلمات کليدي
جلسه, توجیهی