شنبه 1 مهر 1396

برگزاری دوره آموزشی
برگزاری مراسم بزرگداشت روز داروساز
برگزاری جلسه توجیهی پرسنل بیمارستان
1396/1/26 شنبه جلسه تودیع ومعارفه دکتر محمدرضا حجتی در این مراسم با صدور حکمی از سوی جناب آقای دکتر طاهراحمدی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک،دکتر محمدرضا حجتی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراهان منصوب شدند.

در روز جمعه مورخ 96/01/26 طی جلسه ای با حضور دکتر طاهر احمدی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک ،جناب آقای حسینی نماینده مجلس شورای  اسلامی تفرش آشتیان و فراهان،جناب آقای سجادی فرماندار محترم فراهان و روسای آموزش و پرورش ،کمیته امداد امام خمینی(ره) در بخش فراهان،اعضای شورای شهر فراهان و تنی چند از خیرین سلامت شهرستان فراهان مراسم تودیع و معارفه دکتر محمدرضا حجتی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان فراهان در سالن جلسات بیمارستان فرهنگ خسروانی به میزبانی خانم خسروانی برگزار شد.
در این مراسم دکتر طاهر احمدی طی سخنانی از زحمات و حسن انجام کار دکتر مجتبی فراهانی در زمان سرپرستی شبکه بهداشت و درمان فراهان تقدیر و تشکر نمودند و از آقای دکتر حجتی به عنوان مهر ه ای کارآمد و خوش نام در منطقه فراهان نام بردند و آرزوی توفیق روزافزون در سمت جدید برای ایشان کردند.
در  بخشی از این جلسه آقای دکتر مجتبی فراهانی درباره عملکرد و دستاوردهای دوران ریاست خود توضیحاتی مختصر و مفید ارائه دادند و به دکتر حجتی بابت دریافت پست جدید تبریک و آرزوی بهروزی نمودند.
آقای دکتر حجتی نیز به ایراد دسخن پرداختن و تاکید کردند امیدوارم در مسئولیتی که به عهده اینجانب نهاده شده برای ارتقاء و افزایش کیفیت مطلوبتر خدمات درمانی و بهداشتی امانت دار خوبی باشم.
در ادامه با قرائت حکم انتصاب جناب آقای دکترمحمدرضاحجتی به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان فراهان از زحمات آقای دکتر مجتبی فراهانی در مدت تصدی این مسئولیت با اهدا لوح سپاس و هدایایی تقدیر وتشکر به عمل آمد.

کلمات کليدي
دکتر طاهراحمدی, دکتر محمدرضا حجتی