سه شنبه 9 خرداد 1396

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
افتتاح بخش بستری بیمارستان
  • 1396/2/31 يكشنبه افتتاح بخش بستری بیمارستان
    در تاریخ 96/02/27 بخش بستری بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان با حضور دکتر حریرچی قائم مقام محترم وزیر بهداشت و جمعی از مسئولین ذی ربط افتتاح شد.
برگزاری کمیته غذا و دارو
  • 1396/2/23 شنبه برگزاری کمیته غذا و دارو
    در تاریخ 96/02/20 جلسه غذا دارو با حضور دکتر محمدرضا حجتی و خانم خسروانی مدیریت بیمارستان و حضور اعضای کمیته برکزار شد.
تقدیر و تشکر از پرسنل آزمایشگاه
  • 1396/1/31 پنجشنبه تقدیر و تشکر از پرسنل آزمایشگاه
    در تاریخ سی ام فروردین ماه به مناسب روز آزمایشگاه با حضور دکتر حجتی و خانم خسروانی از پرسنل آزمایشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.
بازدید از بخشهای ساخته شده و در حال ساخت بیمارستان
  • 1396/1/26 شنبه بازدید از بخشهای ساخته شده و در حال ساخت بیمارستان
    طی مراسم تودیع ومعارفه ی دکتر محمدرضا حجتی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان که در روز جمعه برگزار شد جناب آقای طاهر احمدی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک وجمعی از مسئولین شهرستان فراهان از بخشهای ساخته شده و آماده تجهیز بیمارستان بازدید نمودند.
1395/10/9 پنجشنبه برگزاری هیئت اجرایی قاصدک در بیمارستان قائم مقام فراهان برگزاری هیئت اجرایی قاصدک با حضور ریاست،مدیریت بیمارستان و کارشناسان محترم اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک هیئت اجرایی قاصدک با حضور ریاست،مدیریت بیمارستان و کارشناسان محترم اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالن جلسات بیمارستان قائم مقام فراهان برگزار شد.
در این جلسه مسئولین کلیه بخش های بیمارستان حضور داشتند.
گفتنی است در این جلسه دستورالعمل اجرایی مبتنی بر عملکرد بازخوانی شد و نکات لازم توسط کارشناسان محترم برای مسئولین بخش ها توضیح داده شد و ایرادات و اشکالات پرسنل مطرح شد و رفع گردید.