سه شنبه 9 خرداد 1396

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
افتتاح بخش بستری بیمارستان
  • 1396/2/31 يكشنبه افتتاح بخش بستری بیمارستان
    در تاریخ 96/02/27 بخش بستری بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان با حضور دکتر حریرچی قائم مقام محترم وزیر بهداشت و جمعی از مسئولین ذی ربط افتتاح شد.
برگزاری کمیته غذا و دارو
  • 1396/2/23 شنبه برگزاری کمیته غذا و دارو
    در تاریخ 96/02/20 جلسه غذا دارو با حضور دکتر محمدرضا حجتی و خانم خسروانی مدیریت بیمارستان و حضور اعضای کمیته برکزار شد.
تقدیر و تشکر از پرسنل آزمایشگاه
  • 1396/1/31 پنجشنبه تقدیر و تشکر از پرسنل آزمایشگاه
    در تاریخ سی ام فروردین ماه به مناسب روز آزمایشگاه با حضور دکتر حجتی و خانم خسروانی از پرسنل آزمایشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.
بازدید از بخشهای ساخته شده و در حال ساخت بیمارستان
  • 1396/1/26 شنبه بازدید از بخشهای ساخته شده و در حال ساخت بیمارستان
    طی مراسم تودیع ومعارفه ی دکتر محمدرضا حجتی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان که در روز جمعه برگزار شد جناب آقای طاهر احمدی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک وجمعی از مسئولین شهرستان فراهان از بخشهای ساخته شده و آماده تجهیز بیمارستان بازدید نمودند.
1395/9/24 چهارشنبه انجام زایمان طبیعی در بلوک زایمان بیمارستان قائم مقام فراهان دومین زایمان طبیعی با حضور مامای شیفت وپزشک در بلوک زایمان بیمارستان قائم مقام فراهان انجام شد و هم چنین هدیه ای از طرف ریاست بیمارستان به رسم یادبود به مادر تقدیم شد.